آیت‌الله علم‌الهدی: تسامح در دین خواست دشمن است | دانش، استقلال کشور را تضمین می‌کندا شرافت هستند استاندار خراسان رضوی: مدیریت اتباع و تعامل اقتصادی با افغانستان اولویت استان است ترامپ دستور افزایش تعرفه‌ها برای ده‌ها کشور را صادر کرد پزشکیان فردا (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) به پاکستان سفر می‌کند عراقچی بر هماهنگی حداکثری وزارت خارجه برای تسهیل سفر اربعین تاکید کرد پسر علی عبدالله صالح به اعدام محکوم شد آمریکا: به ایران غرامت نمی‌دهیم، اما آماده مذاکره هستیم اظهارات ضد ایرانی ترامپ تکرار شد حملات تازه رژیم صهیونیستی به غزه| ده‌ها تن شهید و مجروح شدند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) رد اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و چند کشور دیگر غربی علیه ایران اعلام آمادگی حماس برای مذاکره درباره آتش بس مشروط به پایان قحطی در غزه پزشکیان زنجان را به مقصد تهران ترک کرد خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است آلمان برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین ادعای آمادگی کرد گوترش: حقوق بشر مورد حمله قرار گرفته و فضای دموکراتیک در حال کوچک شدن است قالیباف خطاب به رئیس کنست: مایه ننگ بشریت هستید ترامپ در توافقات تجاری با اروپا هم قابل اعتماد نیست پیگیری الزامات قانون‌گذاری در مجلس برای تعقیب جنایات جنگی اسرائیل رئیس مجلس در دیدار با رئیس شورای عمان: همگان از فریبکاری و بی‌صداقتی آمریکایی‌ها درس بگیرند عضو دفتر رهبر انقلاب: حضور رهبر انقلاب در جریان جنگ تحمیلی ۱۲روزه حماسی و مقتدرانه بود وزارت بهداشت غزه: تاکنون ۶۰ هزار و ۲۳۹ نفر شهید شده‌اند واشنگتن‌پست فهرستی از اسامی و سن ۱۸هزارو۵۰۰ کودک شهید غزه را منتشر کرد ویدیو | گزارش cnn در مورد جنگ ایران و اسرائیل مسکو و دمشق در مسیر همکاری‌های تازه | دعوت از جولانی برای سفر به مسکو درخواست نخست وزیر سوئد از اتحادیه اروپا: توافق تجاری با اسرائیل را تعلیق کنید ویدئو | واکنش پزشکیان به تعریف و تمجید معاون اجرایی‌اش: جعفر ول کن و حرفت را بزن!
سرخط خبرها

آغاز عملیات خط راه‌آهن مشهد ـ بیرجند ـ زاهدان | رئیسی: شمال و جنوب کشور با این خط آهن به هم متصل می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۲۸۳۸
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۷
آغاز عملیات خط راه‌آهن مشهد ـ بیرجند ـ زاهدان | رئیسی: شمال و جنوب کشور با این خط آهن به هم متصل می‌شود
عملیات اجرایی ابر پروژه ریلی شرق کشور با پیگیری‌ها برای تخصیص مالی در دولت سیزدهم، با حضور رئیس جمهور آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پروژه راه‌آهن مشهد ـ بیرجند ـ زاهدان به طول ۹۱۰ کیلومتر اجرا می‌شود که ۴۳۲ کیلومتر آن در خراسان جنوبی است. این پروژه چهار ایستگاه در خراسان جنوبی دارد که در شهر‌های نهبندان، سربیشه، بیرجند و قاین راه اندازی می‌شود که ایستگاه بیرجند ایستگاه تشکیلاتی خط راه آهن، در طول پروژه است که تقریباً بزرگترین ایستگاه در طول خط ۹۱۰ کیلومتری راه آهن مشهد - بیرجند _ زاهدان است.

راه آهن زاهدان ـ زابل ـ بیرجند ـ مشهد با طول ۹۱۰ کیلومتر در ۲۳ قطعه در حال اجرایی سازی است. اعتبار مورد نیاز برای این پروژه ۱.۷ میلیارد یورو است. این پروژه در ۱۵  قطعه اجرا شده و مجموع مبلغ قرارداد‌ها ۸۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال است.

اعتبار این پروژه در قانون بودجه سال ۱۳۹۹ حدود ۲۹۰ میلیارد ریال بود که به ۶۰۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ افزایش یافت و اعتبار پروژه ریلی استان در قانون بودجه از هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ به هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است.

اجرای پروژه راه آهن مشهد _بیرجند_ زاهدان از سال ۱۳۹۸ آغاز شد و به دلایلی چند سال متوقف شد، اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم و اختصاص اعتبارات، این پروژه دوباره آغاز به کار کرد. اتصال به دریای عمان و آب‌های آزاد جهان، دسترسی به آسیای میانه، پیشرفت و توسعه اقتصادی خراسان جنوبی و هموار شدن راه سرمایه‌گذاران تنها گوشه‌ای از مزیت‌های اجرای طرح راه آهن برای خراسان جنوبی است.

پروژه راه آهن مشهد _بیرجند_ زاهدان دارای ۱۳ قطعه است که تمامی این قطعات تقسیم کار شده و پیمانکاران کارگاه‌های مربوط به اجرای این قطعات را تجهیز کرده‌اند. پروژه راه آهن مشهد _بیرجند_ زاهدان با ظرفیت ۸ میلیون تن بار و دو میلیون نفر مسافر راه‌اندازی می‌شود که اعتبار اولیه اختصاص یافته به آن ۱۸ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

اعتبار مورد نیاز این پروژه با همت دولت، نمایندگان مجلس و موافقت رهبر معظم انقلاب از محل اعتبارات تهاتر نفت تامین می‌شود و پیش بینی می‌شود تا ۴ سال آینده راه اندازی شود.

اتصال شمال به جنوب کشور با راه‌آهن مشهد ـ بیرجند ـ زاهدان‌

رئیس جمهور  در آغاز مراسم عملیات راه آهن مشهد ـ بیرجند ـ زاهدان‌ گفت: راه آهن مشهد- بیرجند -زاهدان یکی از مهم‌ترین مسیر‌های ریلی کشور است که شاید بتوان گفت در راس مسیر‌های اصلی راه آهن کشور قرار می‌گیرد.

آیت‌الله رئیسی افزود: با تامین اعتبارات مورد نیاز و تقسیم کار بین پیمانکاران، پیش بینی می‌شود از زمان تعیین شده برای بهره‌برداری راه آهن مشهد- بیرجند- زاهدان، این پروژه زودتر به بهره‌برداری برسد و مردم بهره‌مند شوند.

وی با قدردانی از دست‌اندرکاران اجرای پروژه راه آهن مشهد- بیرجند- زاهدان گفت: راه‌اندازی راه آهن مشهد- بیرجند- زاهدان، گره گشای مسائل مهمی در جابجایی مسافر و بار کشور و همچنین اتصال شمال به جنوب کشور خواهد بود.

دستور ویژه مقام معظم رهبری برای تأمین اعتبار پروژه راه آهن

جواد قناعت استاندار خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران با اشاره به دستور ویژه مقام معظم رهبری درخصوص تأمین اعتبار مورد نیاز پروژه راه آهن، اظهار داشت: رئیس جمهور علی رغم تأکیدی که براولویت دادن به اتمام پروژه های نیمه تمام دارند و نسبت به آغاز هیچ پروژه جدیدی اقدام نمی کنند، عملیات اجرایی پروژه راه آهن نهبندان- بیرجند- قاین- یونسی را آغاز خواهند کرد.

وی با اشاره به آخرین جلسه هماهنگی پروژه راه آهن که با حضور پیمانکاران و مدیران دستگاه های مرتبط برگزار شد، افزود: با توجه به اینکه در تأمین آب، برق و سوخت مورد نیاز کارگاه ها مشکلی نداریم و دستگاه های اجرایی در این خصوص همراهی های لازم را دارند، انتظار این است که تمامی قطعات پروژه راه آهن در استان، به صورت همزمان شروع به کار کنند.

استاندار خراسان جنوبی راه آهن زاهدان-بیرجند- مشهد را پروژه ای فراملی خواند و اظهارکرد: همه دستگاه های اجرایی مرتبط و کلیه پیمانکارانی که مسئولیتی در این زمینه به عهده گرفته اند، باید این پروژه را خاص و ویژه و فراتر از کارهای عادی و معمولی خود ببینند و قطعاً تعامل می تواند روند اجرای کار را تسهیل کند.

 قناعت وظیفه دستگاه های اجرایی در این زمینه را تسهیل شرایط و رفع موانع از مسیر پیمانکاران  برشمردو ادامه داد: راه آهن زاهدان-بیرجند – مشهد از پروژه های کلیدی و حیاتی کشور است و برای نظام و کشور حائز اهمیت می باشد.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه مطالعات مربوط به تمامی قطعات پروژه راه آهن استان انجام شده، افزود: مانعی برای شروع کار وجود ندارد  بنابراین توقع ما این است که روند اجرای کار شتاب گیرد  چرا که راه آهن به مطالبه عمومی مردم تبدیل شده است..

آیت الله رئیسی  امروز در سفر به خراسان جنوبی، با حضور در جمع راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی از میدان آزادی تا امامزادگان باقریه بیرجند، در تجمع جاماندگان حسینی در محل امامزادگان  این شهر سخنرانی دارد.

در این سفر همچنین عملیات اجرایی طرح راه آهن نهبندان - بیرجند - قاین- یونسی هم با حضور آیت الله رئیسی آغاز شود.

دیدار با مردم ، نخبگان، ائمه جمعه، علما و طلاب انقلابی  شهرستانهای فردوس ودرمیان خراسان جنوبی از دیگر برنامه های سفر رئیس جمهوری به خراسان جنوبی است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->